Mere za još 7 dana

VIDEO K9: Protivepidemiološke mere u Novom Sadu na snazi su još nedelju dana, odlučio je Gradski štab za vanredne situacije. U bazene će ove nedelje moći jedino vaterpolisti i plivači koji treniraju za takmičenja.

9

S obzirom da je epidemiološka situacija u Novom Sadu i dalje nestabilna, Gradski štab za vanredne situacije je u subotu doneo odluku da, od 1. do 7. avgusta, budu produžene sve do sada donete mere za sprečavanje širenja korona virusa.

Produžena je i zabrana korišćenja otvorenih i zatvorenih bazena, spa i velnes centara, kao i zabrana organizovanja svečanosti, sportskih i drugih zabavnih manifestacija na teritoriji Grada Novog Sada.

Dozvoljen je, kako je saopšteno, rad bazena na otvorenom Sportskog centra Sajmište i bazena Slana bara, kako bi bio održan kontinuitet u treniranju plivača i vaterpolista.

Zbog epidemije kovid-19 i sprovođenja operativnih mera zaštite vanredna situacija proglašena je u subotu u susednom Temerinu, gde je, prema podacima Instituta za javno zdravlje Vojvodine, broj obolelih premašio 200.

Opštinski krizni štab naveo je da vanredna situacija podrazumeva obavezno poštovanje svih prethodno donetih mera i naredbi temerinskog Štaba.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.