Menadžment sportskih događaja

VIDEO K9: Menadžment sportskih događaja je knjiga pisana pre svega za studente, ali i zaljubljenike u sport koji u ovom delu naći sadržaje koji ih zanimaju, rekli su autori ovog dela koje je nedavno promovisano u našem gradu.

0
11

Knjiga „Menadžment sportskih događaja“, koja je krajem prošlog meseca predstavljena u Asocijaciji sportskih veterana Novog Sada, prema rečima autora, dug je  asovima i podstrek mladim generacijama s obzirom na potencijale koje imamo, istakavši da je upravo u Vojvodini ponikla ideja o njenom stvaranju.

Knjiga je delo sportskih radnika iz Banjaluke i Sarajeva, Rodoljuba Petkovića, Slobodana Simovića i Munira Talovića, uz podršku poromotera, sportskih legendi Svetislava Pešića i Abasa Arslanagića.

Ova knjiga, prema njegovim rečima, stvarana kao univerzitetski udžbenik, ali može da posluži svakom zaljubljeniku u neki sport da pronađe neki segment koji ga naročito interesuje, od stare Grčke i Rima, do savremenih olimpijskih igara, o kolektivnim i individualnim sportovima.

Promociju knjige „Menadžment sportskih događaja“ podržala je Pokrajinska vlada koja je, uoči promocije, upriličila prijem za autore.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.