Međunarodni vozovi u letnjoj sezoni

Zbog povećanog interesovanja tokom letnje sezone, od 1. juna će međunarodni vozovi početi ponovo da saobraćaju na relacijama ka Solunu, Sofiji i Istanbulu, saopštio je danas "Srbija Voz" a.d.

0
413

Polazak voza “Hellas” iz Beograda za Solun je u 18,35 časova, a iz Soluna za Beograd u 18,30.

Zbog građevinskih radova na prugama grčkih železnica, u sastavu ovog voza ne saobraćaju kola za prevoz praćenih automobila, a putnici će na delu relacije Đevđelija-Solun biti prevoženi autobuskim saobraćajem u organizaciji grčkih železnica.

Po završetku građevinskih radova, biće uvrštena i kola za praćenje automobila, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.

Polazak voza “Balkan” iz Beograda je u 09:25 časova. Iz Sofije nastavlja u 21 čas put Istanbula (Sirkedži) u koji stiže u 08.

Polazak iz Istanbula (Sirkedži) je u 21,30 časova, u Sofiji je 08,43, a u Beograd stiže u 18,33. Na delu relacije Istanbul (Sirkedži) – Halkali, putnici će biti prevoženi autobuskim saobraćajem u organizaciji turskih železnica.

Takođe, u letnjem periodu saobraćaće vozovi na relaciji Dimitrovgrad – Sofija, sa polaskom iz Dimitrovgrada za Sofiju u 11,55 časova i iz Sofije za Dimitrovgrad u 12,45.

Sve neophodne informacije mogu se naći na veb sajtu “Srbija Voz”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.