MaxBet donirao EKG aparat Dečijoj bolnici u Novom Sadu

MaxBet je juče bio u poseti Dečijoj bolnici u Novom Sadu i tom prilikom je donirao Klinici za pedijatriju EKG aparat.

0
49

“Zahvalila bih se u ime Klinike za pedijatriju Dečije bolnice u Novom Sadu kompaniji MaxBet na donaciji vrednog i pre svega korisnog EKG aparata, koji će biti od velike koristi u našem svakodnevnom radu sa najmlađim pacijentima. Deca su do sada morala zbog ovog pregleda da budu transportovana u drugi deo bolnice, a sada će pregled moći da obave na odeljenju na kom se leče od primarne bolesti, što će doprineti većoj udobnosti pacijenata i olakšati rad nama zaposlenima”, istakla je dr Andrea Đuretić, PR Instituta.

Društveno odgovorno poslovanje jedan je od fokusa kompanije MaxBet i postao je njen zaštitni znak nakon velikog broja uspešno sprovedenih humanitarnih aktivnosti.

“Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da danas doniramo EKG aparat Dečijoj bolnici i da kroz ovakve, konkretne pomoći, doprinosimo unapređenju kvaliteta života u našoj zemlji. Sigurni smo da će EKG aparat pomoći lekarima i medicinskom osoblju u bržem i preciznijem dijagnostikovanju bolesti srca kod dece, kako bi se u najranijim fazama lečila srčana oboljenja”, izjavio je Borislav Drvendžija, regionalni direktor kompanije MaxBet.

Pored različitih vidova pomoći bolnicama, kompanija MaxBet već pet godina širom Srbije, zajedno sa svojim zaposlenima uspešno realizuje kampanju dobrovoljnog davanja krvi pod nazivom “Život je krv”. Do sada je organizovano 46 akcija na kojima je učestvovalo čak 25 odsto zaposlenih u kompaniji.

Kompanija MaxBet priređuje igre na sreću još od 1993. godine, a danas svoje usluge nudi na više od 400 lokacija u Srbiji, Republici Srpskoj, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji. Zahvaljujući korporativnom upravljanju, ulaganju u stručni kadar i tehnološki razvoj, kao i stabilnoj saradnji sa svim relevantnim parterima, kompanija je postala jedan od lidera u industriji zabave u regionu.

(Zakupljen prostor)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.