Marko Jevtović novo pojačanje Partizana

VIDEO K9: Fudbaleri Partizana dobili su pojačanje, mladog Marka Jevtovića koji je boje Novog Pazara zamenio crno belim dresom. Milinković je istakao da je poslednje dve godine pratio Jevtovića, da je reč o vrlo talentovanom igraču koji će se, prema njegovim očekivanjima lepo razvijati i u Partizanu.

557

Novi fudbaler Partizana Marko Jevtović kaže da je „izabrao srcem”, kada je odlučio da iz Novog Pazara pređe među crno-bele i da je svestan obaveza igranja u tom klubu.

On je dodao da mu je za sada želja da se što bolje spremi i dobro odigra prvu sezonu u crno-belom dresu, ali i da se nada da će se što pre izboriti za mesto u prvom timu.

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je zadovoljan dolaskom Jevtovića.

[quote_box_center]”Reč je o vrlo interesantnom profilu igrača koji mnogo podseća na ljubimca grobara Radosava Petrovića”, rekao je Milinković i dodao da se nada da će neke stvari po pitanju prelaznog roka uskoro biti poznate.[/quote_box_center]

Marko Jevtović je ranije igrao i za kulski Hajduk, Sopot, Dinamo iz Moskve i Srem iz Jakova, a prošao je omladinsku školu Zemuna. Jevtović je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i nosiće dres sa brojem 21.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.