Marić nemolosrdan prema “Lalama”

VIDEO K9: Fudbaleri Vojvodine od utorka se nalaze u punom pogonu na kondicionim pripremam baš kako je trener Zoran Marić i najavio na početku priprema za prolećni deo sezone.

384

Ponos Novog Sada, “Stara Dama” upalila je motore i započela pripreme za prolećni deo sezone još u petak ali je “ono pravo” usledilo tek u utorak. Trener Zoran Marić ispunio je svoje obećanje i počeo sa oštro, sa napornim pripremama što će reći da “Lale” u narednom periodu očekuje žestok ritam.

Posle neophodnih testiranja i medicinskih pregleda fudbaleri Vojvodine juče su krenuli sa radom koji podrazumeva dva treninga dnevno sve do odlaska na drugi deo priprema.
Juče se na jutarnjem treningu radilo na terenima sa veštačkom travom i u teretani a akcenat je bio na testiranju brzinskih sposobnosti i vežbama snage dok je drugi trening više je prijao fudbalerima imajući u vidu da je Marić predvideo igru na dva gola.

Podsećamo da se ekipa Vojvodine trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli JSL sa 29 bodova iza Partizana koji je na prvom mestu sa 38 bodova i Crvenen Zvezde koja je na drugom mestu sa 32 boda. Ekipa Vojvodine u proširenom sastavu na pripremama u Novom Sadu boraviće do 25. januara kada sledi selidba u Tursku. Do odlaska u Antaliju izabranici Zorana Marića odigraće i tri kontrolne utakmice i to protiv sledećih ekipa.

18. 01. VOJVODINA-ČSK (Čelarevo) 13.00h

21. 01. VOJVODINA-BAČKA (B. Palanka) 13.00h

22. 01. VOJVODINA-PROLETER (Novi Sad) 13.00h

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.