Manje posla za taksiste

VIDEO K9: Tokom epidemije virusa Covid 19 u nepovoljnom položaju su javni prevoz i taksisti, zbog straha građana od zaraze.

9

Epidemija korona virusa je nepovoljno uticala na rad javnog prevoza taksista, pre svega zbog manjka posla, usled manjeg broja turista i zatvaranja noćnih klubova.

Takođe, i pored preduzimanja svih preventivnih mera, kako taksista, tako i putnika, vozači su u nepovoljnom epidemiološkom položaju, jer kroz njihova vozila dnevno prođe i više desetina ljudi, kaže direktor Crvenog i Red taksija.

Svi vozači su, kako je istakao, obavezni da nose maske, a i stranke su obavezne da se pridržavaju istih preventivnih mera. Takođe su, prema njegovim rečima, taksisti dobili dezinfekciona sredstva i svakodnevno dezinfikuju svoje automobile.

Grandić naglašava da je primena preventivnih mera u taksi vozilima na visokom nivou i da ih se pridržavaju i vozači i putnoici, te je zbog toga svega nekoliko vozača pozitivno na Covid 19.

Grandić je zaključio da se, s obzirom na umanjen broj klijenata, taksisti ovog preduzeća dobro nose sa aktuelnom epidemiološkom situacijom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.