Mališani obradovali bake i deke

VIDEO K9: Manifestacije "Sunčana jesen života" i "Dečija nedelja" preklapaju se ove sedmice u Novom Sadu, na radost korisnika Gerontološkog centra koji su uživali u programu naših najmlađih sugrađana.

265

Mališani iz KUD-a “Sonja Marinković” svojim pesmama i programom obradovali su korisnike Gerontološkog centra Novi Sad i, kao i svake jeseni, ulepšali im boravak u tom domu.

“Prvi put da se može videti da se dve manifestacije odvijaju zajedno i manifestacija “Sunčana jesen života” i “Dečija nedelja”. Oni su naši dragi gosti već drugu godinu za redom, u toku prve nedelje oktobra oni nama gostuju sa svojim programom. Svaki put dođu sa nekim novim programom, ovog puta nam je gostovao KUD “Sonja Marinković” u pitanju su devojčice koje su izvele muzičke numere na veliku radost korisnika pošto se oni deci najviše raduju”, rekla je Ružica Vukić Rajić iz novosadskog Gerontološkog centra.

Ovakvi događaji su, prema njenim rečima, a i prema mišljenju starijih sugrađana, odličan primer negovanja međugeneracijske saradnje.

Druženje s mališanima je među prvim programima koje naše starije sugrađane očekuje tokom manifestacije “Sunčana jesen života”, a do kraja oktobra panirani su, između ostalog, šahovski turnir, prodajna izložba ručnih radova, te niz koncerata i radionica koje su i ranijih godina nailazili na odličan odziv.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.