Mali Najlon na Limanu za Boška

VIDEO K9: Sutra će iza zgrade NIS-a biti organizovana humanitarna pijaca za malog Boška Gugletu kojem nedostaje još oko 120.000 evra za lek protiv spinalne mišićne atrofije tip 1. Mali Najlon organizuju njegove komšije sa Limana koje pozivaju sve ljude dobre volje da se uključe u akciju, kao prodavci ili kupci predmeta koji će biti izloženi na improvizovanim štandovima od 18 časova i 30 minuta.

0
76

Jedan od najmlađih Limanaca, sedmomesečni Boško Gugleta, vodi svoju najveću bitku – za život, a nedostaje mu još vrlo malo da iz nje izađe kao podebnik.

U ovom trenutku njegovim roditeljima je neophodno još 120 hiljada evra kako bi Boško do 20. avgusta otputovao u Budimpeštu i primio jedan od najskupljih lekova na svetu Zolgensma koji košta 2,4 miliona evra koji može da izleči spinalnu mišićnu atrofiju tip 1 koja je ovom dečaku dijagnostifikovana kada je imao samo tri meseca.

U prikupljanje novca uključile su se i njegove komšije sa Limana, koji u sredu organizuju bazar „Mali najlon velikog srca“.

Organizatori pozivaju i sve one koji vrše uslužne delatnosti da doniraju vaučere, kao i umetnike ili rukotvorce da po određenoj ceni doniraju svoje radove, a poziv je upućen i ugostiteljima, kompanijama, javnim preduzećima da se na sličan odazovu ovoj akciji.

„Mali najlon velikog srca“ biće održan u dvorištu iza zgrade NIS-a, peko puta Limanskog parka od 18,30 do 21 čas.

Dečaku Bošku Gugleti možete pomoći i slanjem sms poruke 1032 na broj 3030 ili uplatnom na žiro račun Fondacije Budi human 160-6000001037970-33.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.