Majčino mleko najbolja hrana

VIDEO K9: Služba patronaže novosadskog Doma zdravlja započeće realizaciju projekta “Majčino mleko najbolja hrana 5”, koji se pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo realizuje već petu godinu za redom.

0
25

Počinju prijave za predavanja koja će Služba patronaže Doma zdravlja realizovati u okviru projekta “Majčino mleko najbolja hrana 5”.

Ovaj projekat, koji Dom zdravlja petu godinu za redom realizuje uz podršku Gradske uprave za zdravstvo, podrazumeva realizaciju 7 predavanja o prednostima dojenja za celokupni razvoj deteta, zdravlje majke, porodične odnose, ali i društvo u celini.

Polaznici će biti upoznati sa tokom i položajima za dojenje, znacima da novorođenče uzima dovoljno mleka, poteškoćama koje mogu da se pri tom jave i načinima kako nas koje se one prevazilaze.

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom predavanja će biti održavana online preko zoom platforme svakog utorka i četvrtka do kraja decembra.

Link za prijavu je https://forms.gle/fVvkB1fn4mG8SP6DA prilikom čega se zaiteresovani izjašnjavaju koji termin predavanja im odgovara u skladu sa njihovim obavezama.

Link za priključivanje zoom predavanju će dobiti na mail adresu navedenu u prijavi, dan pre samog predavanja, saopšteno je iz Doma zdravlja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.