Maja Pandurov “Neki drugi put”

VIDEO K9: Umetnica Maja Pandurov predstavila je Zrenjanincima svoju najnoviju knjigu koja nosi naziv Sve po spisku - neki drugi put”, u kojoj su sabrane emotivne priče o trenucima u kojima će se, kako je rekla, svi prepoznati.

0
53

Maja Pandurov nas je još jednom obradovala svojim književnim stvaralaštvom. Ovoga puta u vidu knjige koja nosi naziv “Sve po spisku – neki drugi put”.

U pitanju je njena sedma knjiga, koja je napisana još pre 4 godine i koja je ustvari nastavak Majine prethodne knjige Njen svet. Muško-ženski odnosi, nešto poezije, duhovna istraživanja kroz simboliku crteža, poruka i brojeva, kao i dirljivi momenti spoznaje i samospoznaje – sve to upakovano je u jednu celinu pod nazivom Sve po spisku – neki drugi put.

Predstavljanje knjige Sve po spisku – Neki drugi put Maja je iskoristila da najavi i knjigu koju trenutno piše i koja će nositi naziv  “Samo sam tebe čekala, njihove priče”.

Maja Pandurov, koja je dobro poznata u kulturno-umetničkom, društvenom i medijskom životu Zrenjanina, prozu i poeziju objavljuje od 1996. godine.

Autorka je šest samostalnih knjiga i jedne ekološke bojanke, zastupljena je u zbornicima i književnim časopisima, pisala je recenzije i preporuke za brojne knjige raznih autora, a pored pisanja svoju kreativnost iskazuje i kroz slikanje, filmove, spotove i bavljenje muzikom.

I kako je u recenziji za Majinu knjigu Opasna iz 2004. godine naveo Dejan Stojiljković stvari u životu i jesu takve, crne i bele, dobre i loše, slatke i gorke…

Treba samo naći pravu meru koja nas približava savršestvu, a istovremeno nas čini malo više ljudima. Prema njegovim rečima Maja kroz svoje stihove to i uspeva.

(Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.