LUF u Lukićevu 16. i 17. avgusta

VIDEO K9: Letnji festival LUF, u Lukićevu, za decu i mlade, biće održan 16. i 17. avgusta.

0
57

Letnji umetnički festival u zrenjaninskom Lukićevu, nastao sa idejom da približi umetnost deci i mladima, biće održan 16. i 17. avgusta.

Radionice, projekcije filmova i diskusije o pogledanim ostvarenjima objedineni su na ovom dvodnevnom umetničkom događaju, koji se organizuje se u partnerstvu sa EU Info Point-om Novi Sad.

Letnji umetnički festival u Lukićevu organizuje grupa mladih entuzijasta sa namerom da kreiraju umetničke i kulturne aktivnosti u svom selu.

Na otvaranju festivala u sredu će u prostorijama lokalnog Doma kulture biti organizovana projekcija filma „Mirkokazeta – najmanja kazeta koju sam ikad vidio“.

Za prvi dan festivala zakazane su i radionice za više uzrasta: „Oblik ljubavi (uputstvo za upotrebu)“ za decu od 7 do 12 godina, a za nešto starije, od 9 do 14 godina, tu su radionice „Ko je taj film? Kako izgleda? Gde živi? Hajmo se igrati sa njim“.

Mladi od 13 do 17 godina imaće priliku da učestvuju na radionici „Glavni lik, ko, ja?“.

Program će biti nastavljen radionicama sve do 17 časova kada je planirana još jedna projekacija filma za decu, nakon čega će, u 20 sati, biti odigrana predstava „Kako se gradi karakter?“.

Drugi dan festivala, 17. avgust, počeće filmskim radionicama, a biće završen prezentacijom radova i filmova nastalih na radionicama i projekcijom kratkometražnih filmova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.