LSV: Ne postoji dijalog vlasti i opozicije

VIDEO K9: Već deveti petak za redom građani Novog Sada okupljaju se na protestima pod parolom "1 od 5 miliona". Protesti građana su legitimna stvar, ali se demokratija ne može graditi samo na ulici, stav je potpredsednika Izvršnog odbora LSV Aleksandra Martona povodom ovih dešavanja.

279

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je izjavio da “mimo izbora, demonstracije ne mogu dovesti do promene vlasti, niti takvo razmišljanje ima podršku demokratskih zemalja”.

On je rekao i da istorija pokazuje da demonstracije imaju smisla posle izbora, a ne umesto njih.

Kako se u Ligi socijaldemokrata Vojvodine gleda na proteste u gradovima Srbije i da li oni mogu imati uspeha, odgovara potpredsednik Izvršnog odbora ove stranke Aleksandar Marton.

Predsednik LSV je na zamerke što se kao opozicioni lider nije priključio Savezu za Srbiju , rekao da u savezu sa Dverima nema šta da traži.

On je rekao da Savez za Srbiju ne može da se poredi sa DOS-om, i da su se u DOS-u stranke i partije okupile oko tri tačke – smene Slobodana Miloševića, oslobađanja medija i oko slobodnih izbora. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.