Lovernj optužuje Čovića

VIDEO K9: Kapiten Partizana Žofre Lovernj izneo je sumnju da je prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović tražio od igrača Železnika Smiljanića da ga udari u lice.

517

 

Krilni centar crno-belih našao se u drugom poluvremenu u neposrednoj blizini Ivana Smiljanića i posle kraće rasprave bio udaren.

Sukob igrača FMP Železnika i kapitena Partizana Žofrija Lovernja na kraju nedeljne utakmice bacio je u drugi plan priču o meču.

Francuz Lovernj pojavio se na konferenciji za medije upriličenoj povodom predstojećeg meča sa Mega Vizurom. O protivniku koji će crno beli dočekati u okviru 7.kola Superlige bilo je izuzetno malo reči, sobzirom da se strasti nisu slegle još od prošlog kola. Glavni akter incidenta prisutnim novinarima objasnio je kako je zapravo došlo do koškanja na parketu, kao i da je poprilično siguran da je čuo kako predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović kaže igračima Železnika da ga napadnu.

Sa druge strane Nebojša Čović ističe da su optužbe iz tabora Partizana bezrazložne, kao i da se francuski internacionalac Žofri Lovernj poneo nesportski naročito u situaciji kad je izlazio sa terena.

Na utakmici u Železniku isključen je i trener Partizana Duško Vujošević, zbog sukoba sa direktorom Železnika Vladanom Mitrovićem. Disciplinska komisija Superlige u međuvremenu je izrekla kazne učesnicima incidenta, tako da je plej „pantera“ Dunđerski kažnjen sa 115.000 dinara i utakmicom neigranja, Smiljanić će morati da plati 11.500 zbog tehničke i 57.500 zbog isključujuće, kao i kapiten Partizana Žo Lovernj, dok će treneri Milan Gurović i Duško Vujošević morati da izdvoje po 34.500, odnosno 69.000 dinara. 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.