Lokalni izbori 2024.

VIDEO K9: Pred prepunom salom Doma kulture u Čajetini predstavnici Zdrave Srbije su u petak predstavili šta je sve urađeno u prethodne četiri godine i šta je u planu da se radi i gradi na teritoriji opštine Čajetina u narednom četvorogodišnjem izbornom periodu.

0
9

U sali Doma kulture u Čajetini, u petak je izborna lista Zdrava Srbija predstavila program za lokalne izbore koji će biti održani 2. juna.

Predstavnici izborne liste su ovom prilikom obavestili javnost o završenim projektima u prethodne četiri godine, a predstavljeni su i planovi za naredni četvorogodišnji izborni period. Predsednik Zdrave Srbije i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da su se od 2000. godine izborili da trećina Zlatibora ostane u vlasništvu države i opštine Čajetina, te da je 2.231 hektar zemljišta planovima opštine ili Vlade Srbije predviđen za javne namene.

Radovi u oblasti infrastrukture podrazumevaju nastavak izgradnje puteva, tako da će, kako je rečeno, svaki zaseok dobiti asfaltni put.

O velikoj investiciji u oblasti učeničkog standarda govorila je Jelena Marić, direktorka Ugostiteljsko-turističke škole u Čajetini, koja je najavila izgradnju Doma za učenike, odnosno multifunkcionalnog objekta na prostoru između osnovne i srednje škole i sportskog centra Glavica.

Kako je rekla Marić, Dom će koristiti i učenici osnovne škole kao đačku kuhinju, a u njemu će postojati i prostor za dnevni boravak dece sa smetnjama u razvoju ustanove „Zračak“ koji će biti prilagođen njihovim potrebama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.