Lokalni izbori 2024. biram Beograd

VIDEO K9: Zvaničnici koalicije "Biramo Beograd" razgovarali su s građanima Beograda u subotu kod pijace Kalenić, u opštini Vračar.

0
10

Predstavnici koalicije “Biramo Beograd” za predstojeće lokalne izbore poručili su u subotu razgovoru s građanima kod pijace Kalenić, u opštini Vračar, da su u izbornu borbu ušli puni energije i ukazali da sva mesta imaju slične probleme zahvaljujući vlasti koju predvodi Srpska napredna stranka.

Kandidat za gradonačelnika Beograda ove koalicije Dobrica Veselinović je istakao da njihovi predstavnici, kako je naveo, “jako dobro znaju šta ljude muči” jer su “svaki dan s njima u autobusima koji se raspadaju, idu u ambulante gde je skoro nemoguće zakazati spicijalističke preglede, a analize se obavljaju kod privatnika, šalju decu u nebezbedne državne škole”. Dodao je da se to dešava dok se istovremeno favorizuju projekti kao što je “Beograd na vodi” i privatizacije koje će korist doneti, kako je naveo, samo ljudima bliskin vlastima, a građanima štetu. Radi stranačkih i ličnih interesa se, kako je rečeno, na Vračaru i u drugim delovima Beograda, betoniraju zelene površine i uništavaju vredne kulturno-istorijske celine da bi se gradile višespratnice.

Sa skupa su pozvali građane da tu koaliciju, koja u nazivu liste ima reč “biramo”, podrže 2. juna i u glavnom gradu i u svim drugim gradovima i opštinama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.