List Neven dobija aplikaciju

VIDEO K9: Naš najstari list za decu, Neven, uskoro će biti dostupan svima u elektronskoj formi putem android aplikacije. Sve rubrike ostaće iste, ali će na novi i zanimljiviji način biti predstavljene najmlađoj publici.

0
27

Sa svojih 140 godina postojanja, Neven je najstariji list za decu na našim prostorim, ali i u Evropi. U galeriji Novosadskog dečjeg kulturnog centra u toku je izložba Nevena koja traje do kraja juna, a postavljene su ilustracije dugogodišnje ilustratorke ovog lista Nevene Maše Pavlović.

Sve postojeće rubrike lista Neven, kako je rekla urednica ovog lista Jelena Dopuđ, biće pretočene u android aplikaciju koja će biti besplatna, a poseban deo ovakvog novog Nevena činiće i igrice koje su posebno zanimljive deci i mladima.

Ona je podsetila da je prvi urednik i osnivač ovog lista bio je Jovan Jovanović Zmaj zbog čega joj je posebno zadovoljstvo što se i ona nalazi na uredničkom mestu u redakciji Nevena za koji, kako je navela, veruje da nikarda neće uvenuti.

Štampano izdanje Nevena čitaoci mogu besplatno preuzeti u Novosadskom dečjem kulturnom centru, u Radničkoj 20, dok se u elektronskoj formi ovaj popularni list za decu može naći na sajtu Novosadskog kulturnog centra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.