Linije 1, 4 i 8 od danas menjaju trase zbog radova u centru Novog Sada

Pojedine autobuske linije GSP-a danas, 25. avgusta promenile su trasu kretanja zbog rekonstrukcije kolovoza u Ulici Žarka Zrenjanina.

0
15

Ova izmena važiće do 3. septembra.

Autobuske trase se menjaju na sledeći način:

Linije 1, 4, 8 

Smer ka Limanu – Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi će saobraćati pravo Bulevarom Mihajla Pupina, skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Kej žrtava racije, desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom, odakle će nastavljati redovnom trasom. 

Smer sa Limana – Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, skretati levo na Kej žrtava racije, produžavati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na Trg Neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, pored postojećih stajališta drugih linija, koristiće se privremeno stajalište na Bulevaru cara Lazara – ispred Tehnološkog fakultata.

Linije 9, 9A

Smer iz Petrovaradina – Autobusi će posle Varadinskog mosta skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom  ulicom, odakle će saobraćati redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja – Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi će saobraćati pravo Bulevarom cara Lazara, skretati levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradskim kejom, skretati levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje pravo preko Varadinskog mosta.

Na izmenjenom delu trase, pored postojećih stajališta drugih linija, koristiće se privremeno stajalište na Bulevaru cara Lazara – ispred Tehnološkog fakultata.

Linije 12, 18A, 18B 

Smer iz Centra – Od raskrsnice Uspenske i Jevrejske ulice autobusi će skretati desno u Jevrejsku ulicu, levo na Bulevar oslobođenja, desno na Bulevar cara Lazara i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja. 

Smer sa Limana – Sa raskrsnice Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja autobusi će skretati levo na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu do Šafarikove ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja. 

Na izmenjenom delu trase koristićče se postojeća stajališta drugih linija.

Linije 60, 61, 62, 63, 64, 69

Smer prema Novom Sadu – Od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina trasa se pruža dalje Bulevarom Mihajla Pupina, Jevrejskom ulicom i desno Bulevarom oslobođenja, odakle se nastavlja redovno.

Smer iz Novog Sada – Sa raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi će skretati levo u Jevrejsku ulicu, desno na  Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina, nastavljati pravo Bulevarom Mihajla Pupina i dalje preko Varadinskog mosta.

Na izmenjenom delu trase koristićče se postojeća stajališta drugih linija.

Linija FUS 2 – Festival uličnih svirača

Smer Limana 4 – Petrovaradin – Iz Stražilovske ulice autobusi će skretati desno u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, nastavljati pravo Beogradski kejom, skretati levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje pravo preko Varadinskog mosta.

Smer Petrovaradin – Liman 4 – Sa Varadinskog mosta autobusi će skretati desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, nastavljati pravo Kejom žrtava racije, skretati desno u Maksima Gorkog i zatim levo u Stražilovsku ulicu odakle će nastavljati redovnom trasom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.