Likovne radionice za decu u Eđšegu

VIDEO K9: Već četiri godine u dvorcu Eđšeg Kulturni centar Novog Sada organizuje besplatne likovne radionice za decu, kako bi najmlađi razvili svoju kreativnost, učili o umetnosti i ispunili na zanimljiv i koristan način svoje slobodno vreme.

0
70

Svake srede u Kulturnoj stanici Eđšeg od 18 časova najmlađi Novosađani imaju priliku da učestvuju u besplatnim likovno-edukativnim radionicama.

Kreativni projekat u realizaciji gradskog Kulturng centra započeo je još 2017. godine sa manifestacijom “Antićevi dani”, a inicijativu za ovakav projekat pokrenula je pomoćnica direktora KCNS Sunčica Marković uz pomoć mentorki Danijele Vimić i Smilje Kubet.

Sav materijal za likovne radionice je obezbeđen. Za decu su, osim upoznavanja sa likovnim tehnikama i pravilima likovnog oblikovanja, obrađene i edukativne teme koje se tiču kulturno-istorijskog nasleđa.

Deca su takođe uključena i u umetnička dešavanja u Kulturnoj stanici Eđšeg kao i u samu realizaciju izložbi radova nastalih na ovim radionicama, na kojima nekad bude izloženo i po 160 radova najmalđih umetnika.

Prijave ili pitanja moguće je poslati na mejl adresu [email protected], a vše detalja o ovim likovnim radionicama nalazi se na fejsbuk stranici „Likovne radionice za decu u dvorcu Eđšeg“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.