Leto u Gradskoj biblioteci

VIDEO K9: Leto u Gradskoj biblioteci u Novom Sadu ispunjeno je brojnim sadržajima i ovog leta, a na Dečjem odeljenju gužve su bez obzira na godišnje doba.

0
17

Korisnici Dečjeg odeljenja gradske biblioteke čitaju tokom cele godine, malo intenzivnije u toku potrage za lektirama, ali  potraga za dobrom knjigom svakodnevno, na radost zaposlenih u ovoj ustanovi, pravi gužvu na ovom odeljenju.

Biblioteka u Novom Sadu često organizuje i dodatne kulturne sadržaje, a trenutno su aktuelne dve izložbe, jedna posvećena posvećene Nikoli Tesli i, tematska, “Sećanje na Desanku Maksimović”, autorke Maje Ikonić, upriličene povodom 125 godina od rođenja ove naše velike pesnikinje..

Pomenimo i da je leti rad Gradske biblioteke u Novom Sadu i njenih 30 ogranaka, zbog godišnjih odmora, malo drugačije organizovan, a čemu se njihovi članovi lako mogu obavestiti na sajtu biblioteke, gbns.rs, koji se, kako je rekla redovno ažurira.

Novaković je podsetila da je i ovog leta aktuelna Biblioteka na Štrandu, koja je, nakon sanacije štete tokom julskog nevremena, sa svojim brojnim sadržajima ponovo na raspolaganju posetiocima gradske plaže na Dunavu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.