Letnji lov na veštice u Novom Sadu 2: Šta kaže Mirović i šta dodaju DS-ovci?

869

Priči nigde kraja… dok Mirović proziva DS-ovce za najorganizovaniju pljačku u Vojvodini, brojne afere… i basnoslovne imovine koju su stekli Dragan Đilas i Bojan Pajtić, koje želi da pošalje u političku istoriju… DS-ovci uzvraćaju nazivajući Mirovića besramnim čovekom, čije je bogatstvo veće od imovine svih stanovnika manjeg sela u Vojvodini… sa nestrpljenjem čekamo nastavak prepucavanja!!!

Prenosimo saopštenje Igora Mirovića u celni:

“U nameri da još jednom prikriju svoje učešće u najorganizovanijoj pljački Vojvodine u novijoj istoriji, kada je samo u Razvojnoj banci Vojvodine nestala imovina građana u vrednosti od 16 milijardi dinara i u nedostatku odgovora na kritike koje im svakodnevno upućujem, bave se mojom imovinom, mojim ličnim dohotkom i radnim mestom u Zavodu za izgradnju Grada.

Umesto da građanima pruže odgovore na pitanja zašto Vojvodina ekonomski tone i zašto je mimoilaze svi važni projekti.  Dragan Đilas i Bojan Pajtić poznati kao vlasnici basnoslovne imovine i tvorci i učesnici spektakularnih afera o kojima danas čitamo na stranicama crne hronike poput mosta na Adi, Fonda za kapitalna ulaganja, robnih rezervi, Azotare i ko zna kojih još sve afera, drznuli su se u nedostatku argumenata da lažu i obmanjuju građane o navodnoj vrednosti moje imovine i o visini moje plate.

Demokratska stranka i njeni lideri tokom 13 godina vladavine uspeli su da unište vrednost imovine većine građana u našoj zemlji i posebno u Vojvodini, što je svakako interesantnije pitanje za javnost od pitanja kojima se oni bave. Nepostoji grad, opština ili selo u našoj zemlji koji u poslednjih 13 godina nije izgubilo deo svoje imovine u procesu pljačke kroz privatizaciju ili kroz korupciju neviđenih razmera čiji su oni glavni kreatori.

Zato se Srpska napredna stranka i zalaže za vanredne pokrajinske izbore upravo sa ciljem da voljom građana sa javnih funkcija u političku istoriju odu oni koji su odgovorni za osiromašenje čitave naše zemlje, a posebno Vojvodine.

Nastavak rasprave… šta DS ima da kaže nakon Mirovićeve izjave, takođe u celini, onako kako je stiglo u našu redakciju:

“Samo besraman čovek poput Igora Mirovića može demantovati zvanične, javno dostupne podatke Agencije za borbu protiv korupcije jer time demantuje sam sebe.

U pokrajinski odbor DS stigla je, od jednog člana SNS, informacija da se na registru imovine gospodina Mirovića ne vidi ni prihod od Razvojnog fonda Vojvodine.

Dobro je što Mirović ima osećanje stida jer nema objašnjenje kako je stekao ogromno lično bogatstvo.

Ukoliko demantuje sebe jer je prijavio sam svoju imovinu kako je moguće sa njim polemisati činjenicama o ekonomskom i privrednom razvoju Vojvodine: činjenicama da je Vojvodina četvrti region u Evropi po atraktivnosti ulaganja, da izvozi 45% od ukupnog izvoza Srbije, da je infrastrukturno najrazvijenija u Srbiji, kao i da privrednih aktivnosti ima jedino u Vojvodini i Beogradu gde je na vlasti Demokratska stranka. 

Kako to da prihvati čovek čije je privatno bogatstvo veće od imovine svih stanovnika manjeg sela u Vojvodini?”

…  a vi, dragi čitaoci naši… zaključite sami: ko je u pravu, a ko ne… ko se to korisito nečasnim delima kako bi stekao imovinu, a ko ne… ko je kriv… a ko nije… ko to treba da ide u političku istoriju…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.