Lepota posmatranja ptica

VIDEO K9: Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije nastavilo je svoje uobičajne letnje aktivnosti. Za sada uživaju u sezoni posmatranja ptica te organizuju kampove za njihove članove i zainteresovane studente.

14

Tokom letnjeg perioda Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije redovno vrši terenske aktivnosti koje se tiču popisa ptica na celoj teritoriji, a koje su, kako kažu, priveli kraju.

Takođe, oni i pored pandemije, u skladu sa preporučenim epidemiološkim merama, nastavljaju sa svojim tradicionalnim aktivnostima poput organizovanja kampova. Prvi istraživački kamp zakazan je za 18. avgust na području Labudovog okna.

Veliku pažnju javnosti izazvala je situacija u Crnoj Gori pre par dana, kada je u jednom parku pronađeno mnoštvo uginulih vrabaca.

Mnogi su ovaj događaj povezali sa 5G mrežom i nekim drugim teorijama zavere.

Ružić, međutim, kaže da to što se desilo u Crnoj Gori nije nešta neuobičajno, već da je posledica prirodnih uticaja i vremenskih okolnosti.

Ružić navodi da je posebno ponosan što se, u poslednje vreme, sve više mladih ljudi i studenata interesuje za njihove aktivnosti, te naglašava da kontakt sa prirodom i pticama ne može da se nauči na fakultetu i da je stoga ovakvo iskustvo dragoceno za sve koji se za njega opredele.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.