Lepa Brena s više hiljada fanova u Krnjaku kod Karlovca, pevala ‘Jugoslovenku’

Brena je pesmu ' Jugoslovenka ' otpevala zajedno sa nekoliko hiljada glasova koji su u Krnjak kod Karlovca stigli iz svih delova Hrvatske , ali i iz Slovenije i BiH

1487

Uz vatromet i plesače beogradskog pozorišta Lepa Brena je pesmom ‘ Uđi slobodno ‘ započela prvi koncert u sklopu hrvatske turneje u Krnjaku kraj Karlovca .

Pod šatorom , na fudbalskom stadionu okupilo se 4-5 hiljade njenih obožavalaca koji su pristigli iz brojnih hrvatskih gradova , kao i susednih zemlja BiH i Slovenije .

 

Brena je na bini zablistala u srebrno crnoj haljini , a publiku je tokom tročasovnog koncerta oduševila energičnim nastupom .
Tokom celog nastupa fanovi su je verno pratili uz njene stare , ali i novije hitove ‘ Mile voli disko ‘ , ‘ Robinja ‘ , ‘ Nežna žena ‘ , ‘ Duge noge ‘ , ‘ Sanjam ‘ , ‘ Boli me uvo za sve ‘ , ‘ Hajde da se volimo ‘ , ‘ Jugoslavenku ‘ …
Poseban gost večeri bio je splitski pevač Luka Nižetić koji je sa Brenom otpevao duet ‘ Jedan dan života ‘ . Luka je na bini Breni čestitao Dan žena i poklonio joj ružu , a potom čestitke uputio i ženama u publici bacajući im cveće .

– Kad su me kontaktirali da pjevam na Breninom koncertu pomislio sam da je to neka šala . Kad sam ja bio mali Brena je bila zvezda . Počašćen sam što sam sa njom otpevao  prekrasan duet . Bilo je divno – rekao je Luka Nižetić .
Za drugi deo koncerta Brena je obukla  haljinu zlatno crne boje , te je nekoliko pesama otpevala uz tamburaški sastav i ženama čestitala njihov dan .

Nakon toga je usledilo iznenađenje i na binu je pozvala Ivana koji se odvažio i pred publikom zaprosio svoju Katarinu .

Pesmu ‘ Hajde da se volimo ‘ Brena je ostavila za kraj…..

Nakon bisa publike izvela je miks svojih stvari uz energični plesni nastup , te za kraj otpevala refren pesme  Beatlesa  ‘ All Iou Need is Love ‘ .
– ‘ Hajde da se volimo ‘ i ‘ All you need is love ‘ , to je sve što vam treba – poručila je Brena publici .

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.