Lekari u Zrenjaninu o asertivnoj komunikaciji

VIDEO K9: Lekari zrenjaninske strukovne podružnice održali su stručni skup na kojem je bilo reči o asertivnoj komunikaciji. Zanimljivo je da je ovaj stručni sastanak započeo nastupom lokalnog kulturno-umetničkog društva.

0
782

U velikoj Sali hotela Vojvodina održan je stručni sastanak podružnice lekara Zrenjanin na temu „Asertivna komunikacija i njene prednosti u odnosu na ostale vidove komunikacije“.

Predavač na ovom sastanku je bila prim mr sci med. dr Zlatka Markov koja nam je ispričala šta je to asertivna komunikacija

Stručni sastanak podružnice lekara Zrenjanin je započeo predstavljanjem kulturno-umetničkog društva „Đerđef“, a nešto više o samom društvu nam je rekao Milorad Đurić, predsednik KUD-a Đerđef, čovek čije je ime dobro poznato u svetu folklora.

1924. godine u tadašnjem Velikom Bečkereku se osniva „Klub lekara“, koji je imao za cilj da štiti interese lekara, doprinosi stručnom usavršavanju članova i strogo pazi na etiku. Okupacija je prekinula rad „Kluba lekara“, ali se već 1946 godine, aprila meseca formira podružnica lekara Zrenjanin koja traje do današnjeg dana. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.