Ledena šuma i ove godine u srcu Novog Sada

Manifestacija Ledena Šuma i ove godine održaće se u Novom Sadu na prostoru Dunavskog parka, a Novosađani i njihovi gosti moći će da uživaju u klizalištu i pratećim sadržajima.

0
642
FOTO: FB Stranica Klizalište ledena šuma

Uz jednistveno i omiljeno klizalište novosađana biće postavljen Snežni grad u okviru kojeg će se predstaviti razne zanatlije i umetnici dok će posetioci moći da uživaju u bogatom programu koji smo i ove godine pripremili za sve posetioce na muzičko scenskoj bini.

Manifestacija Ledena Šuma predstavlja svojevrstan spoj sporta, rekreacije, kulture, razonode ali i različitih interesovanja a samim tim i generacija. Sinergija svega toga je upravo ono što odlikuje naš grad.

Rekreativci ali i profesionalci, moći će da uživaju u ledenoj površini od oko 1.400m2. Kao i prethodne godine, pružamo Vam mogućnost da uživate kako u ledenoj stazi koja okružuje park tako i u natkrivenom klizalištu.

Park će biti prohodan i ulaz u park se neće naplaćivati pa će svi radoznali posetioci moći da zavire u čarobnu bajku, dok će se naplaćivati samo izlazak na led i najam klizaljki i pomagala za učenje klizanja.

Klizalište će početi sa radom u decembru i trajaće skoro dva meseca dok će pripremni radovi početi tokom novembra tekuće godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.