Ledena šuma i ove godine u srcu Novog Sada

Manifestacija Ledena Šuma i ove godine održaće se u Novom Sadu na prostoru Dunavskog parka, a Novosađani i njihovi gosti moći će da uživaju u klizalištu i pratećim sadržajima.

414
FOTO: FB Stranica Klizalište ledena šuma

Uz jednistveno i omiljeno klizalište novosađana biće postavljen Snežni grad u okviru kojeg će se predstaviti razne zanatlije i umetnici dok će posetioci moći da uživaju u bogatom programu koji smo i ove godine pripremili za sve posetioce na muzičko scenskoj bini.

Manifestacija Ledena Šuma predstavlja svojevrstan spoj sporta, rekreacije, kulture, razonode ali i različitih interesovanja a samim tim i generacija. Sinergija svega toga je upravo ono što odlikuje naš grad.

Rekreativci ali i profesionalci, moći će da uživaju u ledenoj površini od oko 1.400m2. Kao i prethodne godine, pružamo Vam mogućnost da uživate kako u ledenoj stazi koja okružuje park tako i u natkrivenom klizalištu.

Park će biti prohodan i ulaz u park se neće naplaćivati pa će svi radoznali posetioci moći da zavire u čarobnu bajku, dok će se naplaćivati samo izlazak na led i najam klizaljki i pomagala za učenje klizanja.

Klizalište će početi sa radom u decembru i trajaće skoro dva meseca dok će pripremni radovi početi tokom novembra tekuće godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.