Lažna obaveštenja sa novim logom “Informatike”

VIDEO K9: Iz novosadskog JKP Informatika stiže obaveštenje o novoj zloupotrebi u kojoj je ovaj put korišćen novi logo ovog preduzeća.

0
44

JKP „Informatika“ Novi Sad, podnelo je krivičnu prijavu protiv N.N. lica koje je na adrese građana Novog Sada, Beograda i drugih gradova u Srbiji, u kovertama na kojima je stari logo ovog preduzeća, poslalo lažne naloge za plaćanja doplatnih karata parkinga, RTS naknade i druga obaveštenja.

“Informatika” je iz Pošte Srbije danas dobila neuručena dokumenta, koverte sa lažnim sadržajem, ovog puta su u kovertama „Poština“ obaveštenja.

Takođe, neka od njih su pakovana i u koverte sa sadašnjim logom Informatike iz koje upozoravaju građane da ovakva obaveštenja nisu poslata iz ovog javnog preduzeća.

Ističu da JKP „Informatika“ Novi Sad koverte sa svojim logom koristi isključivo za obaveštenja iz domena svog poslovanja, prevashodno objedinjenu naplatu komunalnih i srodnih usluga koju obavljaju za građane Novog Sada.

Građane upozoravaju da provere sve podatke, ukoliko na kućnu adresu dobiju sumnjivo obaveštenje sa logom Informatike, a ukoliko takvo obaveštenje ne poseduje sve podatke, građani se mogu obratiti kontakt centru JKP „Informatika“ Novi Sad, na broj 0800222021.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.