Kviz za zrenjaninske predškolce

VIDEO K9: U Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu počeo je kviz “Šta znaš o bajkama” u kom će se nadmetati predškolci svih zrenjaninskih vrtića. Veliko finale očekuje se krajem iduće nedelje, a nakon kviza sledi besplatan kolektivni upis predškolaca u biblioteku.

0
207

Susretom ekipa predškolaca iz vrtića “Vila” i “Cvrčak”počeo je ovogodišnji kviz “Šta znaš o bajkama”, koji svake godine u okviru Dečije nedelje organizuju Gradska narodna biblioteka Žarko Zrenjanin i Predškolska ustanova Zrenjanin, a sve u cilju promovisanja knjige i čitanja i sa namerom da se kroz druženje i zabavu uvidi koliko predškolci poznaju dečiju književnost i svet koji ih okružuje i koliko su spremni da pomognu drugom i da razvju pozitivne odnose u igri.

Po završetku kviza, kao i svake godine zrenjaninski predškolci dobiće besplatne članske karte gradske biblioteke.

Nakon vrtića “Vila” i “Cvrčak” nadmetali su se taskmičari iz “Sunčice” i “Crvenkape”, a narednih dana u poznavanju bajki i basni takmičiće se i ostali predškolci iz vrtića iz grada. Finale je zakazano za kraj naredne nedelje. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.