Kviz za zrenjaninske predškolce

VIDEO K9: U Gradskoj narodnoj biblioteci “Žarko Zrenjanin” u Zrenjaninu počeo je kviz “Šta znaš o bajkama” u kom će se nadmetati predškolci svih zrenjaninskih vrtića. Veliko finale očekuje se krajem iduće nedelje, a nakon kviza sledi besplatan kolektivni upis predškolaca u biblioteku.

162

Susretom ekipa predškolaca iz vrtića “Vila” i “Cvrčak”počeo je ovogodišnji kviz “Šta znaš o bajkama”, koji svake godine u okviru Dečije nedelje organizuju Gradska narodna biblioteka Žarko Zrenjanin i Predškolska ustanova Zrenjanin, a sve u cilju promovisanja knjige i čitanja i sa namerom da se kroz druženje i zabavu uvidi koliko predškolci poznaju dečiju književnost i svet koji ih okružuje i koliko su spremni da pomognu drugom i da razvju pozitivne odnose u igri.

Po završetku kviza, kao i svake godine zrenjaninski predškolci dobiće besplatne članske karte gradske biblioteke.

Nakon vrtića “Vila” i “Cvrčak” nadmetali su se taskmičari iz “Sunčice” i “Crvenkape”, a narednih dana u poznavanju bajki i basni takmičiće se i ostali predškolci iz vrtića iz grada. Finale je zakazano za kraj naredne nedelje. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.