Kutak za praktičan rad studenata

VIDEO K9: Za studente arhitekture i dizajna sutra će biti organizovan kutak za praktičan rad u okviru festivala Oktobarh.

67

Uz podršku programa “Lokomotiva – lokalna omladinska inicijativa”, u prostoru Doma b-612 u Novom Sadu kreiran je kutak za praktičan rad mladih “CoWorking Oktobarh” sa ciljem sticanja praktičnih veština iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna.

U prostoru Doma b-612 u subotu će biti otvoren Kutak za praktičan rad mladih “CoWorking Oktobarh”. Članovi ove neformalne grupe smatraju da je važno okupiti mlade studente arhitekture, urbanizma i dizajna i omogućiti im da se bave istraživačkim i konstruktorskim radom.

Podsetimo, u okviru Oktobarha u toku je radionica pod nazivom SloboDa na kojoj studenti arhitekture promišljaju o budućem izgledu Trga slobode, a planu je i organizovanje nove za dve nedelje nedelje sa temom dizajniranja nameštaja.

Iskustvo stečeno radom u radionicama tokom Oktobarha, smatraju organizatori, mladima će biti od velike koristi prilikom zaposlenja, s obzirom da na fakultetima, kako kažu, nedostaje praktičan rad sa studentima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.