Kutak za praktičan rad studenata

VIDEO K9: Za studente arhitekture i dizajna sutra će biti organizovan kutak za praktičan rad u okviru festivala Oktobarh.

114

Uz podršku programa “Lokomotiva – lokalna omladinska inicijativa”, u prostoru Doma b-612 u Novom Sadu kreiran je kutak za praktičan rad mladih “CoWorking Oktobarh” sa ciljem sticanja praktičnih veština iz oblasti arhitekture, urbanizma i dizajna.

U prostoru Doma b-612 u subotu će biti otvoren Kutak za praktičan rad mladih “CoWorking Oktobarh”. Članovi ove neformalne grupe smatraju da je važno okupiti mlade studente arhitekture, urbanizma i dizajna i omogućiti im da se bave istraživačkim i konstruktorskim radom.

Podsetimo, u okviru Oktobarha u toku je radionica pod nazivom SloboDa na kojoj studenti arhitekture promišljaju o budućem izgledu Trga slobode, a planu je i organizovanje nove za dve nedelje nedelje sa temom dizajniranja nameštaja.

Iskustvo stečeno radom u radionicama tokom Oktobarha, smatraju organizatori, mladima će biti od velike koristi prilikom zaposlenja, s obzirom da na fakultetima, kako kažu, nedostaje praktičan rad sa studentima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.