Kurs analize javnih politika

VIDEO K9: U toku je upis na kurs analize javnih politika koji organizuje Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu. Reč je o praktičnom kursu koji doprinosi unapređenju kadrova na svim nivoima vlasti, kažu organizatori, a posle uspešno završenog programa predviđen je i sertifikat koji nosi određeni broj ESPB bodova.

0
52

Po prvi put Prirodno-matematički fakultet u Novom Sadu upisuje polaznike na kratke programe u okviru edukacije u oblasti analize javnih politika.

Kako kažu organizatori, radi se o programu celoživotne edukacije koja će doprineti stručnosti polaznika kursa. Program će trajati od sredine marta do kraja maja, a sastoji se od 7 različitih predmeta.

Učešće je besplatno, a prijave su i dalje u toku i traju do 1. marta. Jasna Atanasijević, vanredna profesorka na PMF-u kaže da je već sada prijavljen veliki broj kandidata, a predviđeno je da kurs pohađa 20 učesnika.

Kurs se može pratiti onlajn ili uživo u multimedijalnoj sali u zgradi Rektorata Univerziteta u Novom Sadu. Predavanja su prilagođena i zaposlenim kandidatima, a odvijaju se u večernjim satima sredom, četvrtom i petkom, dok subotom traju od 9 do 13 časova.

Kurs je, zbog svoje onlajn dinamike, predviđen i polaznicima iz zemalja regiona. Atanasijević kaže da su praktična i teorijska znanja koje će zainteresovani steći široka i primenljiva.

Zaiteresovani koji prođu kurs i uspešno ga polože dobiće i sertifikat Prirodno-matematičkog fakulteta koji nosi 3 ESPB boda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.