Kupanje na bazenu do nedelje

VIDEO K9: Sezona kupanja na bazenima "Sajmište" je zatvorena, a Novosađani još ove nedelje mogu da uživaju na otvorenom bazenu SPENS-a, nakon čega će sezona biti završena.

0
469

Novosađani su se ove sezone poslednji put okupali na bazenima Sportskog centra “Sajmište” u nedelju, ali oni koji žele da produže leto i posete bazen još koji put, mogu to da učine na otvorenom bazenu Spens-a, koji će raditi do 10. septembra.

“Doneli smo ovu odluku, želeći da izađemo u susret našim sugrađanima koji na ovaj način mogu malo da produže leto, jer ove godine od početka juna, kada smo počeli sa radom beležili smo zaista izuzetno lepe posete. Bazen zatvoreni, koji se nalazi u neposrednoj blizini otvorenog bazena, trenutno pruža usluge sportistima i svim onim rekreativcima i deci koja pohađaju neku od sportsko-rekreativnih škola koje su krenule juče. Nadam se da će najava temperatura lepših tokom ovih dana biti dovoljan razlog da naši sugrađani navrate i uživaju upravo ovde”, rekla je Slobodanka Brankov, portparolka JP SPC “Vojvodina”.

Od ponedeljka, 11. septembra počeće sezona kupanja na zatvorenom bazenu, prema dosadašnjim uslovima.

“I jedan i drugi bazen otovreni, ove godine beleže rekordne posete. Izuzetno nam je drago i ovom prilikom zahvaljujem se svima na ukazanom poverenju i što su koristili tokom leta i vrelih dana, naravno i noći, upravo bazene za mesto gde su se rashlađivali i uživali”, navela je Brankov.

Završetkom sezone kupanja na Sajmištu, počeli su radovi na uređenju prilaznih staza i izgradnje tuševa, navela je Brankov i dodala da će naredne sezone kupači moći da uživaju u lepšem i kvalitetnijem okruženju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.