Kup Vojvodine u karateu sutra u Baču

VIDEO K9: Kup Vojvodine u karateu biće održan sutra u Baču. Takmičenje će biti održano u svim uzrasnim kategorijama, a po pet prvoplasiranih iz svake kvalifikovaće se za Kup Srbije krajem meseca u Beogradu.

572

U dvorani sportske hale u Baču sutra će se okupiti karatisti svih uzrasnih kategorija, od pionira do seniora, iz oko 30 klubova iz 30 mesta širom pokrajine, koji će se za Kup Vojvodine nadmetati u katama i borbama.

Takmičenje počinje u 10 časova.

“Prvih pet takmičara po disciplinama, bez obzira u kojoj kategoriji, kvalifikuje se za Kup Srbije, koji će biti održan 28. novembra na Banjici u Beogradu. Tako da nam je to i poslednje jače takmičenje za ovu godinu, s tim što na kraju godine imamo prvenstvo Srbije za sve vrste i stilove karatea, koje se takođe održava u Beogradu”, najavio je Ranko Stupar, predsednik Karate federacije Vojvodine.

Organizatori se nadaju dobrom karateu sutra u Baču, s obzirom na najavljeno učešće juniora i seniora koji su na nedavnom Prvenstvu sveta održanom u Subotici osvojili medalje u skoro svim disciplinama, uključujući i onu za svetskog prvaka.

Takmičenje za Kup Vojvodine u karateu organizuje Karate federacija Vojvodine, a tehnički organizator je Karate klub Slavija iz Bača.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.