Kuda dalje Novi Sade?

VIDEO K9: Protest i sukobi na Šodrošu oko izgradnje novog mosta eskalacija su pobune dela građana započetog pre dve godine protiv ideje izgradnji Novog Sada na vodi, rekao je u našem otvorenom ekranu Branislav Grubački Guta, osnivač Pokreta Novi optimizam.

0
56

Nemile scene sa Šodroša i Kameničke ade u Novom Sadu ovih dana su glavna tema u brojnim medijima, a proizvod su eskalacije sukoba vlasti koja na tom mestu po svaku cenu želi da sprovede izgradnju četvrtog mosta na Dunavu i dela građana koji se buni protiv toga, rekao je Branislav Grubački u našem Otvorenom ekranu.

Preteča ovih protesta je, smatra Grubački, revolt koji kod dela građana izazvala zamisao o izgradnji takozvanog “Novog Sada na vodi” iskazanog parolom “Vidi, gari, nemože”.

Novi optimizam u ponedeljak u našem gradu organizuje tribinu pod nazivom “Gari u ogledalu. Kuda dalje Novi Sade?” koja je prvobitno bila planirana za 19. oktobar. (kadar iz emisije od 2433 do 2439)

Grubački je zaključio da je bitno da ljudi čuju o dešavanjima oko njih iz kredibilnih izvora te istakao da su dešavanja u Novom sadu važna jer je naš grad ogledalo Vojvodine i Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.