Kuce sele na novo mesto

VIDEO K9: Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad SPANS uspelo je da prikupi sredstva za opremnaje novog prostora na koji će biti preseljeno 12 kuca koje za dve nedlje moraju da napuste mesto na kome trenutno borave.

0
36

Zahvaljujući donacijama građana iz cele Srbije, Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad SPANS uspelo je vrlo brzo da prikupi sredstva koja su im bila potrebna da urede novi prostor za napuštene pse.

Novi plac, kako je objasnila volonterka SPANS-a Milena Brkljačić, bio je gola zelena površina pa su otpočeli akciju prikupljanja novca kako bi na tom prostoru napravili boksove, podove, kapiju i sve ono što je neophodno i bezbedno za kuce koje će tamo biti preseljene i same provoditi dobar deo dana.

Za sve ovo bilo je potrebno prikupiti 435 hiljada dinara, a nakon samo 6-7 dana od apela za pomoć, novac je prikupljen.

Donacije su pristigle iz svih krajeva zemlje, Novog Sada, Beograda, Kragujevca, Pirota, Pančeva.

Radovi na opremanju novog prostora za kuce počeli su juče. Jedna društveno-odgovorna kompanija platila je majstore koje će uraditi deo posla, a pomagaće im i volonteri SPANS-a

Iz prethodnog smeštaja biće preseljeno 12 pasa, rok za selidbu ističe za dve nedelje, a kako je rekla Brkljačić, nadaju se da će ih vreme poslužiti kako bi novi prostor bio spreman za nove stanare.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.