Krivične prijave protiv Vučića i Vulina

VIDEO K9: Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević podneo je Republičkom javnom tužilaštvu krivične prijave protiv Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina.

0
33

Krivičnu prijavu u kojoj se nalaze navodi iz medija kojima su se predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin dovodili u vezu sa klanom Veljka Belivuka Republičkom javnom tužilaštvu podneo je  potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke  Miloš Vučević.

U prijavi se traži da nadležno tužilaštvo utvrdi sve činjenice i da “javnost dobije odgovor kakav zaslužuje”, a Vučević je, dodaje, krivičnu prijavu koncipirao na osnovu informacija koje je čuo u medijima.

I sam predsednik SNS-a Aleksandar Vučić ovaj potez je već najavio i rekao da će se tako utvrditi istina da li su on i Aleksandar Vulin sarađivali i viđali se sa Belivukom.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Vučević podnosi krivičnu prijavu protiv svog stranačkog šefa. To je učinio i početkom decembra 2019. godine, kada je podneo prijavu protiv Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, kako bi se utvrdila njihova umešanost u aferu “Jovanjica”. Krajem januara 2020. Tužilaštvo je saopštilo da braća Vučić nemaju nikakve veze sa domaćinstvo na kojem se uzgajala marihuana. 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.