Kritična masa: “Ne ostavljaj posao na pola”

VIDEO K9: Nova vožnja Kritične mase biciklista zakazana je za subotu, a u fokusu je skretanje pažnje gradskim vlastima na nastavak rekonstrukcije biciklističkih staza čiji je deo obnovljen u Futoškoj ulici i na Futoškom putu.

0
14

Kritična masa biciklista će, pod sloganom “Ne ostavljaj posao na pola”, biti održana 22. aprila sa početkom u 17h, sa ciljem da skrenu pažnju na potrebu nastavka rekonstrukcije biciklističkih staza u Futoškoj ulici i Futoškom putu te da podstaknu nadležne gradske institucije da opredele sredstva za ovu namenu rebalansom budžeta u 2023. kako bi krajem godine započeli radovi na rekonstrukciji.

Vožnja kritične mase, kojom će ujedno biti obeležen i Dan planete Zemlje, krenuće u subotu u 17 časova iz Limanskog parka, sa platoa Mitra Subotića Sube.

Predviđen je izlazak kroz park na Narodnog fronta, dalje kretanje ulicama Balzakova, Bulevar cara Lazara, Bulevar Evrope, Radomira Raše Radujkova, Bulevar Jovana Dučića, Bate Brkića, Futoški put, Futoška, Jevrejska, sa završetkom na Pozorišnom trgu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.