Krediti Banke Poštanska štedionica za poljoprivrednike

VIDEO K9: Banka Poštanska štedionica predstavila je danas na 89. Međunarodnom Sajmu poljoprivrede u mobilnoj ekspozituri svoju ponudu namenjenu pre svega poljoprivrednim gazdinstvima.

0
19

Ponudu namenjenu pre svega poljoprivrednim gazdinstvima predstavila je danas na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu Banka Poštanska štedionica, koja je ove godine i partner ove manifestacije.

Osim za gotovinske, klijenti mogu aplicirati za kredite za obrtna sredstva na 36 meseci, za kupovinu mehanizacije na 60 meseci i za dugoročnije kredite kako bi kupili zemlju.

Iz banke poručuju da trenutna kriza neće uticati na uslove kreditiranja i da se kod njih ne naplaćuje naknada za obradu kreditnih zahteva.

Put od aplikacije do realizacije kredita može da bude veoma kratak, kazao je Aleksandar Čortan član Izvršnog odbora BPŠ, i dodao da se najbrže realizuju gotovinski krediti do godinu dana.

„Upravo na Sajmu smo videli da taj proces može da traje i samo 30 minuta. Imali smo korisnike koji su aplicirali i već za pola sata bili isplaćeni u mobilnoj ekspozituri. Što se tiče investicionih kredita u zavisnosti od dokumentacije sve se završava u roku od deset radnih dana“, rekao je Čortan.

Kriza, kako je rekao, ne utiče na bankarski sistem koji je stabilan i likvidan niti će uticati na uslove kreditiranja i cenu kredita koja se neće značajnije menjati na našem tržištu.

Banka Poštanska štedionica na Međunarodnom sajmu poljoprivrede ima svoju mobilnu ekspozituru, a smeštena je i u Master hali na Novosadskom sajmu na velikom štandu zajedno sa tradicionalnim partnerom, Kompanijom Dunav osiguranje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.