Kreativni kamp za decu

VIDEO K9: Ove nedelje Kreativni kamp u okviru Novosadskog dečjeg leta održava se u Osnovnoj školi Đorđe Natošević. Tema današnje radionice bili su dinosaurusi.

91

Predškolci i osnovci do petog razreda, družili su se danas u dvorištu škole Đođe Natošević, gde je bila organizovana radionica potrage za sakrivenim puzlama dinosaurusa, o kojima su nakon igre, čuli i razne zanimljivosti.

“Radionica je počela, kao što se i da zaključiti, potragom za tim ostacima dinosaurusa. To su zapravo te pazle koje su deca tražila po dvorištu i sastavljala neku svoju sliku. Nakon toga smo razgovarali o tim dinosaurusima, malo smo otišli u daleku praistoriju i saznali su kako smo mi zapravo došli do zaključka da su postojali dinosaurusi, koji su, koje vrste dinosaurusa, da li su bili biljojedi, mesožderi, uglavnom, bilo im je veoma zabavno, rekla je  Severina Prostran Miletić, koordinatorka programa.

Da je bilo zabavno, uverili su nas mališani, koji uživaju da leto provode kroz zanimljive igre u velikom društvu svojih vršnjaka.

Radionice tokom leta dosta su posećene i prema rečima Prostran Miletić, program kvalitetno ispunjava vreme deci, ali i roditelje lišava brige oko organizacije aktivnosti za dete tokom raspusta.

“Ovo su kreativni kampovi dečijeg kulturnog centra, koji organizuje već sedmu godinu. Oni se održavaju za sada u tri škole. Prva je bila, bili smo u Miloš Crnjanski, sad je ove nedelje Đorđe Natošević, sledeće nedelje smo u Petefi Šandora, kaže koordinatorka programa.

Kreativni kamp ove nedelje je u školi Đorđe Natošević, od 10 do 13 časova, a prijave za radionice kao i kompletan program dečjeg leta, dostupni su na sajtu www.novosadskodecijeleto.info

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here