Košarkaški tereni Tikvare u novom ruhu

VIDEO K9: Košarkaški tereni u Sportskom centaru „Tikvara“ u Bačkoj Palanci rekonstruisani su uz pomoć sredstava pokrajinske vlade.

0
50

Pokrajinska vlada finansirala je obnovu košarkaških terena u Sportskom centaru „Tikvara“ u Bačkoj Palanci sa 6,3 miliona dinara.

Na košarkaškim terenima u SC „Tikvara“ postavljena je multifunkcionalna sportska podloga, obeleženi su tereni, sanirane su postojeće konstrukcije koševa i opremljene tablama od klirita sa zglobnim obručem.

Prilikom obilaska ovih terena pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta podsetio je da je projekat obnove košarkaških terena u SC „Tikvara“ podržan na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu za izgradnju, opremanje i održavanje sportskih objekata u AP Vojvodini.

Basta je  istakao da resorni sekretarijat ima veoma dobru saradnju sa Opštinom Bačka Palanka, te da će ona u narednom periodu biti nastavljena, kako bi što više mladih sportista dobilo kvalitetnu infrastrukturu i što bolje uslove za trenažne procese.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.