Košarkaški kamp na obali Tise

VIDEO K9: Na košarkaškom terenu na Tiskom keju u Novom Bečeju u ponedeljak su održana finalna takmičenja prve smene košarkaškog kampa za dečake i devojčice „BASKET FRIENDS“, završna svečanost podele pehara i zahvalnica i zatvaranje prve smene kampa.

0
408

U Novom Bečeju se po prvi put održava Košarkaški kamp „BASKET FRIENDS“, čiji je glavni organizator košarkaški as Zlatko Jovanović, bivši reprezentativac BiH, koji je tokom karijere igrao u mnogim inostranim klubovima.

Cilj ovog kampa je pravilan razvoj dece i razvijanje ljubavi prema košarci i sportu uopšte, a osmišljen je tako da tokom dve smene od po 9 dana okupi dečake i devojčice, uzrasta od 8 do 15 godina.

„I devojčice i dečaci su naporno trenirali, takmičili su se i došli do finala, a prema njihovim reakcijama i reakcijama roditelja, vidim da su svi srećni i zadovoljni. Nadam se da ćemo nastaviti tradiciju. Presrećan sam, pre svega, zbog naše, domaće dece, pošto mi je bio cilj da ih aktiviram i da osete drugačiji način rada sa trenerima koji su došli sa strane. Mislim da je sve uspelo“, rekao je Jovanović.

U okviru prve smene, košarkaški kamp „BASKET FRIENDS“ pohađala su deca iz Novog Bečeja i okoline, dok se u drugoj smeni okupljaju košarkaši iz Irana, Rumunije, Mađarske, Srbije i sa Kipra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.