“Korzo” 7. septembra, izmena režima odvijanja saobraćaja

VIDEO K9: I ove godine Novosađani će uživati u koncertu klasične muzike na otvorenom, "Korzo", 7. septembra na Bulevaru Mihajla Pupina. Zbog ove manifestacije deo bulevara biće zatvoren za saobraćaj od 5. do 9. septembra.

0
37

U okviru Kaleidoskopa kulture, Fondacija „Novi Sad – Evropska prestonica kulture“, realizuje koncert klasične muzike „Korzo“, 7. septembra sa početkom u 20,23 časa.

Zbog održavanja manifestacije određena je privremena zabrana odvijanja saobraćaja na Bulevara Mihajla Pupina, u delu od Ulice Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Pionirskom i Jovana Đorđevića, kao i zabrana parkiranja i odvijanja saobraćaja na režijskoj saobraćajnici na Bulevaru Mihajla Pupina, od Pionirske prema ulici Ignjata Pavlasa.

Privremena izmena režima saobraćaja na Bulevaru Mihajla Pupina važiće od 5. septembra od 7 časova do 9. septembra do 18 časova.

Takođe je određena zabrana odvijanja saobraćaja i parkiranja na blokovkoj saobraćajnici na Bulevaru despota Stefana, koja se nalazi između studenskog doma “Živojin Ćulum“ i zgrade Kreativnog distrikta i to od 7. septembra od 12 časova do 11. septembra.

Za vreme održavanja manifestacije na Bulevaru Mihajla Pupina, privremeno će biti izmenjne i trase autobuskih linija:

LINIJA BROJ 3: Smer sa Detelinare: Od raskrsnice Jevrejske i Uspenske ulice autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 3a: Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice autobusi saobraćaju pravo Bulevarom oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Jevrejskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 6: Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi saobraćaju desno na Bulevar oslobođenja, levo u Ulicu Maksima Gorkog, levo na Kej žrtava racije do Beogradskog keja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Podbare: Autobusi sa Beogradskog keja nastavljaju pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJE BROJ 9 I 9A: Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, desno Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Novog naselja: Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice autobusi nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara, levo na Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

LINIJE BROJ 60, 61, 62, 63, 64 i 69: Smer iz Novog Sada: Od raskrsnice Maksima Gorkog i Stražilovske ulice autobusi saobraćaju pravo Ulicom Maksima Gorkog, levo Kej žrtava racije, levo na Trg Neznanog junaka do Varadinskog mosta i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja (preko Varadinskog mosta).

Smer iz Petrovaradina: Autobusi sa Varadinskog mosta skreću desno na Trg Neznanog junaka, desno na Beogradski kej, pravo Kejom žrtava racije, zatim desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.