Korona zatvara granice

VIDEO K9: Ovog leta za putovanje na odmor u inostranstvo odlučilo se oko 10 posto od uobičajenog broja naših građana koji odmaraju van Srbije, a zbog sve gore situacije sa pandemijom korona virusa, pitanje je da li će i oni to uspeti. Ovo je u našoj emisiji Otvoreni ekran rekla Marija Prijić Sladić, turistička radnica ispred Udruženja turističkih agencija Srbije, UTAS.

0
39

Sva putovanja od 1. jula ove godine realizuju se u skladu sa merama i odlukama u državama krajnjih destinacija, kažu u Udruženju turističkih agencija Srbije, koje okuplja uglavnom manje turističke agencije i organizacije.

Omiljena destinacija turista iz Srbije je Grčka, a zatvaranje granica nakon ovog novog jačanja epidemije korona virusa u našoj zemlji pokvarilo je leto onim malobrojnim koji su se ipak odlučili za putovanje.

Situacija sa puštanjem naših državljana preko graničnih prelaza se, kako je navela Marija Prijić Sladić iz UTAS-a, menja iz sata u sat, a odluke se donose na dnevnom nivou, tako da će situacija, po svemu sudeći, biti neizvesna do kraja leta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.