Korisna veština šminkanja

VIDEO K9: U nastavku ćemo o šminkanju, ali ne predizbornom, već pravom, kroz primer Jovane Mitić iz Zrenjanina, jedne od 300 mladih koji su, u okviru projekta Your job, savladali ovu korisnu veštinu.

0
52

Već tri godine u Zrenjaninu se realizuje projekat Your job, koji finansiraju Austrijska razvojna agencija i Caritas Austrije, a čiji je osnovni cilj da osnaži mlade za izlazak na tržište rada kroz različite obuke i stručne prakse, ali i finansiranje otpočinjanja biznisa.

Ovu priliku do sada je iskoristilo preko 300 mladih, a među njima je i naša sugrađanka Jovana Mitić, koja je upravo posredstvom projekta Your job prošla obuku za šminkanje i na taj način ostvarila svoj raniji san da se time bavi, ali i obezbedila sebi znanje i veštinu neophodne za pokretanje sopstvenog posla.

Jovani je svoje znanje nesebično prenela Marija Ambo, koja se rado pridružila realizovanju aktivnosti projekta Your job. Ona je naglasila da se obukama koje se sprovode posredstvom ovog projekta mladima daje nova nada i nova šansa za posao.

Marija je govorila o tome zašto se ona opredelila za šminkanje, ali i o tome ko pohađa edukacije u njenom studiju.

Do sada je kroz neku od aktivnosti projekta Your job prošlo više od 300 mladih i pokrenuto je 9 novih biznisa, a odlični rezultati najavljuju i nove projekte i aktivnosti u narednom periodu.

Prilog preuzet od KTV Zrenjanin

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.