Korak bliže asfaltiranju ulice

VIDEO K9: Završetak javne nabavke za izradu Tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u ulicama Emanuila Jankovića i Zidarskoj predstavlja još jedan korak bliže asfaltiranju ovih ruiniranih ulica od kojih jedna vodi ka zgradi naše televizije.

0
20

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije odabrala je putem javne nabavke firmu koja će izraditi tehničku dokumnetaciju za izgradnju kanalizacije u ulici koja vodi do naše televizije kao i u Zidarskoj.

Za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u Ulici Emanuila Jankovića i Zidarskoj „Lins Projekt“ d.o.o. Novi Sad dobija 325 hiljada dinara, a rok isporuke tehničke dokumnetacije 90 dana.

Podsetimo, Ulica Emanuila Jankovića i Zidarska nisu opremljene fekalnom kanalizacijom a takođe nemaju ni rešeno odvođenje otpadnih voda.

Tehnička domkumentacija obuhvata projektovanje nedostajuće kanalizacione mreže u produžetku ulice Emanuila Jankovića prečnika 250 mm u dužini od oko 150 metara, isto toliko i u Zidarskoj, kao i trase na ukrštanju sa ulicama.

Projektnom dokumentacijom potrebno je obraditi i kućne priključke kao i veze spojeva novoprojektovane mreže sa postojećom mrežom u zoni raskrsnica.

Kanal 9 u nekoliko navrata je izvešatavo o problemima sa infrastrukturom u ulici Emanuila Jankovića, naročito kada padne kiša, a Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije navela je da će ulica biti asfaltirana nakon igradnje kanalizacione mreže.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.