KONTEH, most između studenata i kompanija

VIDEO K9: Petnaesti po redu KONTEH održan ove nedelje u našem gradu, imao je do sada rekordan broj kompanija koje su studentima nudile mogućnost stručne prakse i mogućeg zapošljavanja.

0
67

Ovogodišnji Sajam poslovnih mogućnosti i stručne prakse, KONTEH, koji je održan 21. i 22. marta na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, okupio je do sada najveći broj kompanija, njih 34, kao i veliki broj zainteresovanih studenata tehničkih, ali i drugih smerova, da u njima potraže šansu za praksu ili eventualno zaposlenje.

Prošle godine sajam je održan onlajn, zbog pandemije, što je imalo svojih prednosti, u smislu velikog broja kompanija i učesnika, što je praksa koja je nastavljena i ove godine, ali uz organizovanje događaja uživo, poput simulacija za posao, tehničkih predavanja i radionica, Hakatona, takmičenja u programiranju.

Tokom trajanja sajma KONTEH je imao veliku aktivnost na svojim društvenim mrežama.  

Među 34 kompanije koje su ove godine na LONTEH-u ponudile stručnu praksu ili zaposlenje studentima, većina ih je naše zemlje, a bilo je i nekoliko regionalnih i internacionalnih koje imaju predstavništva u Srbiji

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.