Konkursi za vojne škole do 31. marta

VIDEO K9: Konkurs za upis u vojne škole koji je raspisan 15. februara i otvoren do 31. marta prilika je za sve mladiće i devojke koji razmišljaju o vojničkom pozivu kao svojoj budućoj karijeri da se prijave i postanu deo Vojske Srbije, poručuju iz Ministarstva odbrane.

0
19

Kako izgleda školovanje na Vojnoj akademiji, u Vojnoj gimnaziji i Srednjoj stručnoj vojnoj školi „1300 kaplara“, svi mladi ljudi zainteresovani da jednog dana ponesu uniformu Vojske Srbije mogu svake subote u periodu trajanja konkursa da vide tokom „Otvorenih vrata“ u ovim školama od 10 do 13 časova i saznaju iz prve ruke o životu i radu kadeta i učenika, kao i o uslovima koje vojne škole pružaju.

Sve informacije o konkursima za upis u vojne škole i akademiju dostupne su i na internet stranicama Ministarstva odbrane i vojnih škola.

Troškove školovanja snosi Ministarstvo odbrane Republike Srbije, na osnovu ugovora kojim se regulišu međusobna prava i obaveze, a konkursi, uključujući i za upis na Medicinski fakultet Vojnomedicinske akademije Univerziteta odbrane, otvoreni su do 31. marta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.