Konkurs za smeštaj studenata od 1. septembra

VIDEO K9: Konkurs za smeštaj u studentske domove Studentskog centra Novi Sad biće otvoren od 1. septembra, a cena smeštaja biće nešto viša u odnosu na prošlu godinu.

0
12

Studenti upisani na prvu godinu nekog od fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koji bi da konkurišu za smeštaj u domovima Studentskog centra, imaće za to priliku u prvoj polovini septembra.

Preliminarna rang lista biće objavljena 15. septembra, kazao je Steva Lazarević pomoćnik direktora za Smeštaj SC Novi Sad, a studenti koji dobiju smeštaj u domu moći će da se usele od 1. oktobra. Studentski centar Novi Sad, inače, brine o 10 studentskih domova i jednom restoranu za ishranu studenata.

Osam studentskih domova u Novom Sadu ukupnog su kapaciteta 2.713 mesta što je, kako je rekao, nedovoljno za veliki broj studenata koji se godišnje prijavljuju za smeštaj.

Studentski smeštaj u domovima, kako je rekao, biće od jeseni skuplji u odnosu na prošlu godinu, kada je cena smeštaja u domovima II kategorije iznosila 1.430 dinara mesečeno, a u onima I kategorije, sa sobama od kojih svaka ima svoje kupatilo, a često i terasu, 1.860 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.