Konkurs za SAJ do 10. juna

VIDEO K9: U toku je konkurs za pohađanje selekcione obuke za Specijalnu antiterorističku jedinicu (SAJ), koji je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

0
270

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je javni konkurs za pohađanje selekcione obuke za specijalnu antiterorističku jedinicu.

Po prvi put za 40 godina postojanja ove jedinice mogu konkurisati građani Srbije koji nisu pripadnici MUP-a pod uslovom da su punoletni i nisu stariji od 24 godine, imaju prijavljeno prebivalište na teriotiriji Beograda, najmanje završenu srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije i potrebno je da nisu osuđivani.

Konkurs je otvoren do 10. juna, a ukupno 15 najboljih kandidata koji prođu obuku postaće deo ove specijalne policijske jedinice.

Iskustvo sticano decenijama i program obuke sačinjen po uzoru na svetske antiterorističke jedinice, svrstale su SAJ u jednu od najelitnijih jedinica, a svi oni koji bi želeli da pokušaju da postanu njen deo moraju da ispunjavaju i uslove za prijem koji podrazumevaju, kako navode u MUP-u, pozitivnu bezbednosnu proveru i odlične psihofizičke sposobnosti.

Prijave na konkurs, sa pratećom dokumentacijom, zainteresovani kandidati mogu do 10. juna podneti na adresu Ministarstva unutrašnjih poslova u Sektoru za ljudske resurse na Bulevaru Zorana Đinđića 104 na Novom Beogradu, sa naznakom ,,Za javni konkurs za radno mesto specijalac”, a detaljnije informacije nalaze se na sajtu MUP-a Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.