Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

VIDEO K9: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam raspisao je u petak novi javni konkursa za dodelu bespovratnih sredstava ženama preduzetnicama na teritoriji Vojvodine. Sredstva su namenjena za inoviranje i digitalizovanje proizvodnje i operacija u domenu marketinga i trgovine.

0
10

Novi javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava ženskom preduzetništvu za subvencionisanje troškova nabavke mašina, opreme, računarske opreme, softvera i usluga u 2024. godini raspisao je Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam

Sredstva se odobravaju po principu refundacije u visini do 90 odsto od fakturne vrednosti bez PDV-a i bez zavisnih troškova nabavke, usluga instalacije, obuke za korišćenje i slično.

Iznos odobrenih sredstava može biti najmanje 80.000 dinara, dok se najviši iznos određuje shodno predmetu nabavke, tačnije za mašine ili opremu do najviše 400.000 dinara, za računarsku opremu kao i za nabavku softvera do 200.000 dinara, dok je za usluge predviđen iznos do 150.000 dinara.

Prijavu preduzetnice mogu podneti za refundaciju troškova za nabavku maksimalno 5 komada mašina, odnosno opreme od najviše dva različita dobavljača ili prodavaca, dok je po jedan dobavljač dozvoljen za nabavku najviše 3 komada računarske opreme, jednog softvera, odnosno softverske licence do 10 kopija ili, pak, jedne usluge digitalizacije.

Rok za dostavljanje prijava je 19. februar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.