Konkurs za neobjavljeni rukopis

VIDEO K9: Gradska biblioteka Karlo Bijelicki iz Sombora je raspisala konkurs za neobjavljen rukopis prve knjige za 2020. godinu. Konkurs je otvoren od 15. jula do 15. avgusta 2020. godine. Nagrada se sastoji iz objavljivanja knjige, diplome i organizovanja promocije nagrađenog rukopisa.

18

Gradska biblioteka Karlo Bijelicki iz Sombora je raspisala konkurs za neobjavljen rukopis prve knjige za 2020. godinu.

Konkurs je namenjen autorima do 40 godina koji pišu na srpskom jeziku, ukoliko na konkurs pošalju zbirku pesama, roman ili zbirku kratkih priča, od kojih ranije mogu biti objavljeni samo delovi rukopisa. Uslov je i da jedan autor može poslati samo jedan rukopis.

Rukopisi se šalju elektronski, na adresu: [email protected] Potrebno je poslati dva dokumenta: rukopis potpisan šifrom, i razrešenje šifre, odnosno dokument koji sadrži ime i prezime autora, kontakt i kratku biografiju.

Konkurs je otvoren od 15. jula do 15. avgusta 2020. godine. Rezultati će biti objavljeni do 1. oktobra 2020. godine na internet prezentaciji Gradske biblioteke Karlo Bijelicki (www.biblioso.org.rs), kao i u relevantnim medijima

Odluku o nagradi donosi tročlani žiri u sastavu: Branko Ćurčić, Dragan Babić i Đorđe Majstorović. Nagrada se sastoji iz objavljivanja knjige, diplome i organizovanja promocije nagrađenog rukopisa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.