Konkurs za mesta u studentskim domovima

VIDEO K9: Počela je školska godina za osnovce i srednjoškolce, a bliži se i početak akademske godine za studente. Pred početak predavanja studenti polako vraćaju u naš grad, a za one koji smeštaj traže u nekim od studentskih domova u Novom Sadu, Somboru ili Zrenjeninu, danas je i zvanično otvoren konkurs.

0
20

Juče je otvoren Konkurs za ishranu u studentskoj menzi i smeštaj u 10 studentskih domova Studentskog centra Novi Sad. Studentima je na raspologanju 2.654 slobodnih mesta u domovima u našem gradu, kao i 208 mesta u Studentskom domu u Zrenjaninu i 143 mesta u Somboru.

Sve sobe na trećem spratu i zajedničke prostorije studentskog doma “Car Lazar” dobiće nove parkete i pločice, dok će desno krilo doma “Sajmište” dobiti novi krov, navode u Studentskom centru Novi Sad. Takođe, pored doma Slobodan Bajić, i u domu “Veljko Vlahović” biće zamenjena vrata i uređene terase, dok će u domu “Nikola Tesla” biti zamenje tuš kabine.

Iz Studentskog centra podsećaju i da je tokom jula i avgusta završena i rekonstrukcije glavne studentske menze. Direktor ove ustanove Zoran Martnović naveo je da je u unapeđenje uslova života studenata Studentski centar Novi Sad ove godine investirao više od 43.000.000 dinara i dodao da se uoči početka akademske godine, paralelno sa svim rekonstrukcijama, radi i na sprovođenju mera protiv Kovida 19.

Konkurs za studente prve godine traje od 1. do 15. septembra, a za studente svih ostalih godina od 16. septembra do 1. novembra. Detalji konkursa objavljeni su na sajtu Studentskog centra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.